over eigenaar8

eigenaar is een (web)winkel met vintage & nieuw design voor kids en volwassenen, daarnaast verkopen wij mooie (interieur) cadeautjes. Wij verkopen o.a. de volgende merken:
HKLiving- Storebror-Casala-Lammers&Lammers- Les Gambettes-Studio Ditte-&Klevering- KitschKitchen- Snor boeken.

Eigenaar8 heeft een winkel in Amersfoort op de Hendrik van Viandenstaat 21A, open op don, vrij en zat van 11.00 tot 17.00 uur.
Ook hebben we in Soest een verkoopruimte bij VINTSOEST in de oude zuivelfabriek. VINTSOEST is open van wo t/m zat van 10.00 tot 17.00 uur en heeft regelmatig ook koopzondag. In vakantie periodes kan ’t anders zijn, dit staat aangegeven via Facebook of de contact pagina. Informeer anders even,  het is niet leuk voor een dichte deur te staan..

* Kom je speciaal voor een artikel naar de winkel geef ’t dan even aan per mail/ telefoontje, dan zorgen wij dat het in de winkel staat, of kunnen wij aangeven of het artikel in Soest of Amersfoort staat, (m.u.v. grotere items).

Eigenaar8 zijn wij, Maurice en Maartje, al jarenlang gek van vintage design en combineren dat met nieuwe mooie items tot een mooie mix in de winkel.
 Hopen je snel eens te zien in Amersfoort of Soest!